cheloo 

Solistul trupei Paraziții, Cătălin Ion, alias Cheloo, este suspect de trafic și consum de droguri într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Ploiești.

 

Surse judiciare susțin că acesta ar fi vândut droguri chiar unui ofițer sub acoperire.

Astăzi, în timpul perchezițiilor de la casa de vacanță a lui Cheloo din Breaza, procurorii antidrog au găsit mai multe zeci de grame de cannabis.

 

Comunicatul IJP Prahova PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE RISC

Poliţiştii și procurorii de combatere a criminalității organizate au efectuat 10 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc. Peste 80 de persoane vor fi aduse la audieri.

Miercuri, 30 martie 2016, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. Ploiești, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, au efectuat 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracțională specializată în trafic și consum de droguri de risc (cannabis). Perchezițiile au avut loc în municipiul București și în județele Prahova și Ialomița.

Din cercetări a reieșit că gruparea, formată din 8 membri, procura drogurile de la dealeri din București, după care le comercializa în orașul Breaza și localitățile limitrofe. În cadrul perchezitiilor, polițiștii au descoperit diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

80 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc.

Acțiunea a benficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. și Serviciului Român de Informații.

La percheziții au paticipat și jandarmi.