stefania dumitrescu ploiesti antrenor personal

Stefania Dumitrescu este instructor de aerobic, spinning si personal trainer in cadrul Gold Gym Ploiesti.

 

Pasiunea pentru sport a descoperit-o la varsta de 9 ani cand a fost selectata sa faca parte din lotul de scrima din cadrul Clubului Sportiv Scolar Ploiesti, unde a ramas timp de trei ani, au urmat inca 6 ani de handball, iar de mai bine de 6 ani activeaza in domeniul aerobicului.

In urma cu 3 ani a absolvit cursurile scolii Fitness Scandinavia devenind astfel instructor licentiat atat national cat si international in aerobic si fitness. Sub indrumarea lui Gabriel Sandu, vicecampion national la culturism in 2003, a dobandit pasiunea pentru fitness si in aceasta primavara va urma cursurile de antrenor fitness organizate de Federatia Romana de Fitness si Culturism.

 

Câștigă un iPhone 6 Gold, de la Gold Gym Ploiești!

Despre job-ul ei ne spune: “Atunci cand faci ceea ce iubesti nu simti ca lucrezi nici macar o zi. Sunt dedicata total unui stil de viata sanatos si activ, pentru mine sanatatea este pe primul loc si asa ar trebui sa fie pentru noi toti, putem cumpara orice cu bani dar nu si sanatate. In acest sens imi indrum clientii cu sfaturi despre alimentatie si planuri de antrenament in functie de obiectivele fiecaruia. Consider ca orice persoana ar trebui sa aloce cel putin o ora de sport de trei ori pe saptamana.”

In ceea ce priveste alimentatia, Stefania Dumitrescu ne spune ca de doi ani a renuntat la consumul de carne, aceasta preferinta intervenind datorita toxinelor prezente in carnea din comert: “Aceasta a fost o preferinta personala, eu incerc sa mananc destul de eco si de curat, fructele si legumele proaspete sunt principale in dieta mea zilnica, deasemenea urmez si o suplimentatie conforma nivelului de efort pe care il depun zilnic. Alimentele de calitate si suplimentele nutritive au un rol important pentru mentinerea sanatatii si functionarii corespunzatoare a organismului. Eu ma informez zilnic in acest sens si imi indrum clientii conform stilului lor de viata”.

In ceea ce priveste activitatea ei in domeniul aerobicului si al spinning-ului ea ne spune ca variatia este cheia succesului: “Cu cat mai variate antrenamentele, cu atat mai mari rezultatele. Incerc sa variez cat mai mult programele si sa combin exercitiile astfel incat sa poata fi executate de persoane de toate varstele, intotdeauna trebuie sa tii cont de participantii la curs, de preferintele acestora si/sau afectiunile cu care acestia se  confrunta. Eu sunt o persoana tipicara si pun accentul mult pe executia corecta”.

Cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza, Stefania tine o gama variata de cursuri si va asteapta zilnic de Luni pana Vineri la cursurile de aerobic, spinning si la antrenamentele personale. (P)
sursa: iploiesti.ro