Ziaristul Marius Tucă, ale cărui emisiuni „Milionarii de la miezul nopții" și „Marius Tucă Show" au bătut record după record în televiziunea de după 1989, se întoarce pe micul ecran, la WYL TV Ploiești, ca invitat al unei ediții de colecție a emisiunii „Dialog 100%".

Într-o formă de zile mari, Marius Tucă vorbește despre motivele care l-au determinat să refuze să mai facă televiziune, despre cariera sa, dar și despre noul său proiect, radio SMART FM, în jurul căruia a adunat realizatori valoroși precum Marius Manole, Rodica Mandache, Ovidiu Lipan Țăndărică, Vlad Craioveanu sau ploieșteanul Cătălin Roșioru.

„E greu să fii Marius Tucă în fiecare zi" – spune invitatul emisiunii „Dialog 100%" ce va fi difuzată marți, de la ora 22.00. Asta nu-l împiedică, însă, să admită că este un răsfățat al sorții, care a avut grija să-i îndeplinească (aproape) toate dorințele, de la bicicleta Pegas cu șaua lungă, pe care și-a dorit-o în copilăria petrecută la Caracal, până la visul de a deveni ziarist 100%.

Ce și-ar mai fi dorit Marius Tucă si ce planuri mai are, ce regretă si ce crede despre presa de astăzi si de mâine? sunt alte întrebări cărora fostul director al „Jurnalului Național" le va răspunde în această seară la WYL TV, într-o emisiune pe care vă recomandăm să n-o ratați!