DJ-ul Alex Dumitrache, în vârstă de 31 de ani, a panicat întreaga Românie, după ce a anuntat pe rețeaua de socializare că se sinucide. Joi, la primele ore ale dimineții, tânărul a renunțat la gestul necugetat, după ce a stat de vorbă cu mama sa. În timp ce el a mers acasă la un prieten şi a decis să meargă să-şi spună povestea la o emisiune TV, iubita sa a fost audiată de poliţie.

 

Alex Dumitrache a fost dispărut aproape 48 de ore, iar familia şi prietenii s-au temut în tot acest timp de ce era mai rău, mai ales că postase pe Facebook ceea ce părea să fie un mesaj de adio.

În cele din urmă, mama sa a reuşit să-l contacteze şi să-l convingă să se întoarcă acasă. După discuţia cu mama sa, Axxu a bătut la uşa unui prieten, iar apoi a mers acasă la familie, pentru ca joi după-amiază să-şi spună povestea într-o emisiune TV.

 

"Am mai avut o tentativă, nu a fost o gluma. prima dată a fost în octombrie. SMURDUL a fost cel care m-a salvat. Am avut o dependență de jocurile de noroc. Există un centru, Dependenții Anonimi. Am avut si probleme că m-am despărțit de fosta prietenă, dar tinem legatura, e o persoană care imi vrea binele. Nu are nici o legatură cu decizia mea și nu vreau să o amestec în asta."

Alex a dezvaluit unde s-a ascuns timp de două zile.

"Am două locuri unde imi petrec timpul, Parcul IOR si Manastirea Cernica, e locul meu preferat unde mă liniștesc. Am fost în zona Mânăstirii Cernica. Am vrut să stau în cadrul mănăstirii, dar nu am vrut sa trezesc tam-tam, am stat in pădure, am fumat foarte mult", a spus Alex.

"Stresul din ultimul timp m-a darâmat, stresul că m-am desparțit de ea, stresul că i-am dezamăgit pe ai mei..Nu am avut nici de muncă o perioadă și nu vreau să trăiesc pe spatele nimănui.

La 4 dimineața m-am dus la Mihai acasă și am vazut mesajele de pe facebook. Am realizat, după, ce am facut că mi-am dezamagit părinții, prietenii și persoana dragă mie, Alina. Am momente ca persoană în care nu mă deschid, încerc să nu rănesc alte persoane și imi fac mie rau, ca să nu-i rănesc.

Doctorița mi-a zis că vei avea o decădere care să te socheze si o să faci la fel ca-n octombrie. Dependența de cazinou e mult mai puternică decât cea de droguri, mi-a spus psihologul", a mai povestit Axxu Deejay.

Alex a lăcrimat atunci când a vorbit despre Alina: "Mă abtin să plâng, era o persoană foarte importantă. Nu am pierdut-o, a vrut să mă trezeasca, să-mi dea o lecție. Depinde de Dumnezeu să fim din nou împreună, mi-a spus că nu pot să trec peste trecut."

Pe 23 februarie, la ora 2.58, Alex Dumitrache a postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe apropiaţi. "ADIO PRIETENII ... NE REVEDEM IN ALTA VIATA DECAT ASTA ... IERTAREA NU ISI MAI ARE ROSTUL .... FAPTUL E CONSUMAT ....", a scris Axxu DJ, înainte de să dispară fără urmă.

O primă ipoteză a fost aceea că Alex ar fi fost dezamăgit de iubita sa şi că din această cauză ar fi decis să-şi pună capăt zilelor. O altă variantă a fost că tânărul ar fi avut datorii mari la cămătari şi a fugit de teama lor sau că aceştia i-ar fi făcut rău.

sursa: rtv.net