Senatoarea Cristiana Anghel vrea să ştie câţi bani are Dragoş Pătraru, realizatorul Starea Naţiei la TVR. Aceasta a depus la Senat o hârtie prin care solicită declaraţia de avere a jurnalistului, după cum a anunţat Pătraru pe pagina sa de Facebook

 

„Bineînţeles că noi o să-i răspundem la emisiune. Dar ce mi se pare senzaţional este că un om, ca parlamentar, când vrea să facă un demers, se interesează. Dacă dânsa ar fi făcut-o, ar fi aflat că eu, ca jurnalist, nu depun declaraţie de avere, declaraţie de interese şi aşa mai departe”, a declarat Dragoş Pătraru pentru Paginademedia.ro. 

De ce s-a supărat senatoarea? „Săptămâna trecută am avut un material la emisiune. Noi am spus că e foarte urât ce a făcut Cristiana Anghel pentru că dânsa este într-un conflict real de interese, ca parlamentar care a fost plătit de Antena 3, să vină să-l facă criminal pe primul ministru. Şi am sancţionat acest derapaj care nici nu mai merită discutat", a povestit Pătrarupentru Paginademedia.ro. 

„Am dat dovada în emisiune că doamna Cristiana a câştigat din drepturi de autor de la Antena 3 vreo 300 - 400 de milioane de lei înainte să fie parlamentar. Când ai făcut asta, când tu eşti parlamentar numit de Antena 3, practic, ai tupeul să faci un asemenea atac de o asemenea duritate la primul ministru şi la nişte instituţii ale statului? Dânsa a pierdut orice simţ al măsurii, al ruşinii", a mai adăugat Pătraru. 

 

„Ce e de remarcat e că doamna care luptă în Parlament pentru libertatea de exprimare numindu-l criminal pe primul ministru, iar atunci când este contrazisă de nişte jurnalişti cu nişte dovezi concrete, dânsa încearcă, prin nişte căi tâmpite, să-i intimideze pe acei jurnalişti", mai remarcă realizatorul emisiunii Starea Naţiei. 

El a mai precizat că nu o dată senatoarea Cristiana Anghel l-a felicitat pentru conţinutul emisiunilor sale. "Direct pe Facebook mi-a scris mesaje private în care mă felicită".
sursa: paginademedia.ro  

VIDEO Dragoş Pătraru, despre senatoarea Cristiana Anghel: