Afi Palace Ploiești anunță înlocuirea Zappa Club&Lounge cu MAXFUN, cel mai modern concept de divertisment în Ploiești. Clubul va mai fi funcțional până pe 14 februarie.

 

AFI Palace Ploiești, cel mai modern centru comercial din județul Prahova, anunță lansarea MAXFUN, un nou centru de divertisment și de petrecere a timpului liber destinat copiilor, tinerilor și familiilor.

MAXFUN urmează să înlocuiască Zappa Club&Lounge și va fi funcțional în centrul comercial începând cu primăvara acestui an.

“Noutatea pe care o aducem ploieștenilor la începutul acestui an are la bază un fundament strategic și nu vine decât să aducă un plus de valoare ofertelor și experiențelor oferite clienților noștri. MAXFUN este fără îndoială unul dintre cele mai moderne concepte de entertainment ce urmează să intre pe piața din România și noi ne bucurăm că ploieștenii vor fi printre primii care vor avea acces la acest mod de a-și petrece timpul liber. Mai mult decât atât, ne vom adresa unui public cât mai extins, inclusiv copiilor și familiilor, care pentru AFI Palace Ploiești reprezintă un target foarte important.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

 

Zappa Club&Lounge va mai fi funcțional până în data de 14 februarie 2016, inclusiv, urmând ca apoi să fie demarate lucrările de amenajare la noul centru de divertisment, MAXFUN.

Spațiul integrat de distracție va beneficia de un design ultra modern și va include mai multe zone dedicate jocurilor, inclusiv un lounge bar. MAXFUN va pune la dispoziție o serie de jocuri pentru activități recreative, de la bowling și billiard, până la jocuri video de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

Mai mult decât atât, pistele de bowling vor benefica de cel mai nou și revoluționar sistem de scor, Bes X. Interactivitatea acestui sistem le va permite clienților să se fotografieze, să își creeze propriile caricaturi și să le posteze în timp real pe pagina personală de Facebook.

 

În plus, MAXFUN va fi conceput astfel încât să găzduiască o serie de evenimente tematice, precum petreceri pentru copii, petreceri corporate, petreceri private, team building și nu numai. (P)

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...