George Avram, cel mai tare instructor de fitness din Ploiești, activează la Gold Gym. El a câștigat competiția Spring Fitness Model. Anul trecut, el a obținut medalia de aur la categoria 175 cm și titlul de campion absolut la Bodybuilding Classic în cadrul Campionatului Național organizat de Federația Română de Culturism. 

 

George Avram face furori la Gold Gym. Arată impecabil și poate oferi cele mai bune sfaturi celor care devin clienții celei mai cunoscute săli de sport din Ploiești. Într-un interviu acordat .fitness-education.ro, George Avram mărturisește că primul contact cu sportul l-a avut la varsta de 8 ani, cand a inceput sa practic atletismul. Cand a împlinit 15 ani, s-a apucat de culturismul de performanta in cadrul clubului sportiv Petrolul Ploiesti. 

Cum arată o zi din viața lui George Avram:
Ma trezesc la 6:00 a.m., iar la ora 6:30 a.m. iau micul dejun. La ora   7:00 a.m. sunt deja pe drumul spre sala. Imi incep sesiunea de cardio, iar la 8:00 a.m. incep antrenamentul cu greutati. La 9:30 imi termin antrenamentul si am 30 de minute pauza. La 10:00 incep programul cu clientii si continui pana la ora 13:30, ora la care merg acasa si imi iau pauza de odihna pana la ora 16:00, dupa care ma reintorc in sala pentru a continua antrenamentul cu alta serie de clienti. Programul se termina la 20:30.

Instructorul de la Gold Gym îi sfătuiește pe ploieșteni să adopte un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și mișcare. "Nu ai nevoie de bani ca sa alergi in parc sau sa iti concepi un program sportiv pentru acasa. Ai nevoie de bani doar daca vrei sa practici sport de performanta, pentru ca ai nevoie de o alimentatie foarte bogata, suplimente, echipament adecvat sportului practivac, deplasari, pregatriri de concurs (cantonamente) etc" a declarat George Avram pentru sursa citată. 

 

În calitate de instructor personal, George se consideră "un om care stie sa le explice exercitiile in cel mai corect mod, un om care le va recomanda cele mai bune si sigure suplimente, dar si cele mai bune sfaturi legate de nutritie. Toti clientii mei imi sunt foarte buni prieteni, fapt care ii face sa se simta apreciati si in siguranta. De aceea apeleaza la sfaturile mele pe termen nelimitat".

Dacă vrei să-l vezi pe cel mai tare instructor în acțiune trebuie să devii client al Gold Gym din Ploiești pentru numai 50 de lei/lună. (P)

Pe pagina de Facebook aparținând Gold Gym filmarea de mai jos cu instructorul George Avram a strâns peste 60.000 de vizualizări:

 

 

George Avram

George Avram - instructor Gold Gym Ploiesti.Vezi oferta din luna ianuarie 2016:https://www.facebook.com/goldgym.ploiesti/photos/a.147130272098789.49401.147119315433218/808283435983466/?type=3

Posted by Gold Gym Ploiesti on 10 Decembrie 2015