Casa de Cultură a Sindicatelor și Teatrul Toma Caragiu din  Ploiești sunt închise de două luni pentru că nu îndeplinesc condițiile impuse de ISU pentru protecție la incendii.

 

Din acest motiv, actorii joacă pe scena improvizată la Filarmonica Paul Constantinescu, iar organizatorii de spectacole au anulat mai multe show-uri care ar fi trebuit găzduite de casa de cultură.

Ultimul dintre spectacolele anulate este cel care trebuia susținut de actorii din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de Pro TV. Anunţul organizatorilor a fost următorul:
"Spectacolele de stand-up comedy „La vremuri noi, glume noi", care ar fi trebuit sa aiba loc pe 20 ianuarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti au fost anulate din motive ce nu tin de organizatori sau de artisti, ci au legatura cu autorizatia de functionare a Casei de Cultura."

Din păcate, odată cu trecerea timpului, proprietarii celor două clădiri, sindicatele, respectiv Primăria Ploiești par să se fi resemnat cu această situație, demersurile lor de până acum fiind neconvingătoare pentru pompieri.

 

În lipsa celor două spații, Ploieștiul mai poate organiza spectacole doar într-un spațiu improvizat, la Sala Sporturilor Olimpia, unde în decembrie 2015 a concertat trupa Holograf.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...