Andreea Crețulescu a rugat un invitat să părăsească platoul emisiunii. Este vorba despre Valentin Ionescu, membru UNPR, despre care ziarista a spus că a avut câteva ieșiri sancționabile de către CNA.

 

Totul a pornit de la o informație prezentată de Andreea Crețulescu: "Informația acestei zile care ne-a parvenit, în baza unui fax, de la sindicate, este că se impun, la momentul la care discutăm noi, criterii de performanță care pot avea drept consecință diminuarea tuturor salariilor din sistemul bugetar".

 

 

"Aveți un limbaj care în această seară este sancționat de CNA. Producătorul meu mă roagă să vă invit să părăsiți platoul pentru că nu vrem să primim o amendă din cauza dumneavoastră", i-a spus jurnalista lui Valentin Ionescu.

"Ok, părăsesc platoul", a fost replica fostul ministru al Privatizării.

Vă redăm câteva dintre replicile dintre Andreea Crețulescu-Valentin Ionescu:

Valentin Ionescu: Spuneți ce conține documentul despre care vorbiți. De ce nu îl citiți?

Andreea Crețulescu: Este vorba despre criteriile de performanță.

Valentin Ionescu: Aici este vorba de onestitate.

Andreea Crețulescu: Adică spuneți că aici nu este vorba de onestitate?

(...)

Valentin Ionescu: Nu se renegociază nicio lege. Se negociază un sistem de referință la o lege viitoare. 

(...)

Valentin Ionescu: Noi nu ne comparăm cu ceea ce a făcut domnul Băsescu care a tăiat din salarii și nu din fondul de salarii. Dumneavoastră - dacă aveți un minim de onestitate - chemați oameni aici care să explice ce înseamnă un sistem de salarizare în sistemul public.

Andreea Crețulescu: Ce legătură are cu tăierea?

Valentin Ionescu: Nu are legătură cu emisiunea dumneavoastră de bârfă, dar are legătură cu o informare corectă a publicului.

(...)

Valentin Ionescu: Nu sunteți onestă. 

VEZI AICI VIDEO

sursa: dcnews.ro