fbpx

www.humansofploiesti.ro

S-a lansat site-ul Humans of Ploiesti, prin care iniţiatorii proiectului doresc să facă Ploieştiul cunoscut drept o comunitate identică, prin diversitate, cu orice oraş al lumii.

Comunicat de presă: "Facem asta aratand lumii oamenii obisnuiti din Ploiesti, si nu ploiestenii cu notorietate, asa cum se intampla pana acum. Ideea lui Brandon Stanton, autorul site-ului humansofnewyork.com, a fost deja reprodusa in toata lumea, inclusiv in Romania. Exemplele de proiecte de tip “humansof…” luate in serios sunt insa putine.
Humans of Ploiesti este primul proiect de acest fel din Romania realizat pe o platforma web autonoma, si nu pe retelele sociale.

Pe Humans of Ploiesti sunt deja peste o mie de fotografii, adica cel mai mare numar de fotografii dintre toate proiectele de acest fel din Romania.
Pe site, fotografiile sunt grupate in sase categorii: “barbati”, “femei”, “copii”, “cupluri”, “oaspeti” (turisti, persoane aflate conjunctural in oras) si “specialii” (persoane asupra carora dorim sa atragem atentia). Unele fotografii au si o poveste, altele si-o asteapta de la vizitatorii site-ului care se recunosc in imagini.
Pana acum, marea majoritate a fotografiilor au fost realizate de fotografii Andreea Ionascu, Bogdan Stoica si Sorin Petculescu, desi, in proiect sunt implicate, in acest moment, 12 persoane: fotografi, specialisti IT, bloggeri, traducatori. Asteptam, permanent, noi voluntari care sa se implice in acest proiect
".
Pentru detalii accesati
www.humansofploiesti.ro 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg