Cine este presupusa amantă a lui Mutu. Reacţia atacantului

0

Vedeta Petrolului, Adrian Mutu, a ajuns, din nou, pe prima pagină a tabloidelor. Click.ro a publicat informaţii despre o relaţie pe care atacantul ar avea-o cu o tânără şi anunţă că divorţul de Consuelo este iminent.

Potrivit sursei citate, Mutu a fost surprins în compania unei tinere, pe numele său Cristina Bădănoiu. Ultima ieşire nocturnă a celor doi a avut loc la un restaurant de fiţe din zona de Nord a Capitalei, alături de mai mulţi prieteni ai jucătorului.  Presupusa amantă este consilier la Senat şi a fost director de marketing la Rapid în perioada în care clubul era condus de iordanianul Fathi Taher. Printre cei cu care tânăra respectivă a mai avut relaţii se numără Amiran Dzanashvili, un afacerist gruzino-israelian, Remus Truică, Sami Mahmud – un tip ai cărui părinţi au câteva fabrici de mobilă în ţara noastră, dar şi cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, cunoscut ca un crai autohton. Click precizează că atacantul prahovenilor ar avea probleme în căsnicie, acesta fiind şi motivul pentru care nevasta lui, Consuelo, nu ar fi venit în România împreună cu cele două fete, Adriana şi Maya, deşi Mutu e aici de două luni.
Reacţia lui Mutu
„Nu vreau să dau explicaţii nimănui despre viaţa mea particulară. Şi dacă ar fi adevărată această poveste, este problema mea şi nu priveşte pe nimeni altcineva", s-a limitat să declare, pentru click.ro, căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău