Cum arată Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după ce a fost operată la nas în urma loviturii din supermarket

Cristina Joia, designerul de la „Visuri la cheie”, a apărut pentru prima dată la TV după ce a fost agresată de o femeie într-un magazin din București. Aceasta a povestit în emisiunea ”la Măruță” de la Pro TV că se judecă cu agresoarea. „Este prima dată când îmi dau masca în public după incidentul din noiembrie”

Designerul Cristina Joia a suferit mai multe intervenții chirurgicale la față, după ce a avut o fractură de piramidă nazală în urma loviturii primite într-un magazin din Capitală acum trei luni.

„Este prima dată când îmi dau masca în public după incidentul din noiembrie. Este prima oară când oamenii mă văd aşa! Este foarte greu de descris, am fost la restaurant şi îmi era greu să îmi dau masca jos.

Este un lucru pe care îl văd în fiecare dimineaţă când mă trezesc. Ieri a fost procesul, prima înfăţişare. Am privit-o puţin, era la 3 metri de mine.

Avocatul ei a cerut amânare pentru a analiza probele. Mi-am dat seama că este un drum lung şi că trebuie să merg până la capăt. Nu a încercat să vorbească cu mine.”, a spus Cristina Joia în emisiunea lui Cătălin Măruţă, potrivit okmagazine.ro

În urma loviturii, victima a rămas cu o cicatrice la nas.

Așa arată designerul în prezent, la trei luni după atac

Înainte și după ce a fost agresată

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău