Solista Nicoleta Matei (Nico) vine la Observatorulph.ro LIVE – UPDATE

Invitata lui John Cristea la emisiunea Observatorulph.ro LIVE de astăzi, 8 februarie, este solista Nicoleta Matei, cunoscută mai simplu drept Nico. Emisiunea va fi transmisă live pe www.observatorulph.ro de la ora 13:00, dar și pe pagina de Facebook a ziarului.

UPDATE Din cauza apariției unor probleme de ultimă oră, solista Nicoleta Matei (Nico) va veni la Observatorulph.ro LIVE lunea viitoare, 15 ianuarie, de la ora 13:00 și nu astăzi, cum era programată emisiunea inițial.

Nicoleta Matei este una dintre cele mai cunoscute soliste din Prahova. În anii 90 a terminat cursurile Școlii Populare de Artă din Ploiești, apoi a devenit solista Teatrului Toma Caragiu din localitate, secția estradă.

A câștigat dreptul de a reprezenta România la concursul Eurovision 2008, care a avut loc la Belgrad, Serbia, cu melodia „Pe-o margine de lume”, interpretată alături de Vlad Miriță. Clasându-se pe locul 7 în semifinală, piesa a ajuns în finala competiției, obținând 45 de puncte și locul 20 din 25 de țări participante.

Ce planuri are și cât de greu i-a fost în pandemie aflați astăzi, de la ora 13:00 la observatorulph.ro LIVE!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău