„Bridgerton”, cel mai popular serial de pe Netflix, cu 82 de milioane de vizualizări în toată lumea

Primul sezon al serialului “Bridgerton” a reușit să adune 82 de milioane de vizualizări în toată lumea, devenind astfel cel mai popular serial de pe Netflix.

Bridgerton este un serial inspirat dintr-o serie de romane ale scriitoarei Julia QUinn, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea Grey’s Anatomy.

Deși acțiunea serialului are loc în anul 1813, prezentând aristocrația londoneză a acelor vremuri, costumele colorate și decorul minunat au impresionat oamenii de pretutindeni  după un an marcat de pandemie.

„Sunt atât de mândră de toată echipa care a contribuit la serial! Vă mulțumesc pentru aprecierea dumneavoastră!” a postat pe rețelele de socializare actrița care a jucat rolul lui Daphne Bridgerton, Pheobe Dynevor.

Serialul a strâns peste 82 de milioane de vizualizări la doar 28 de zile de la lansarea oficială și se află pe locul 1 în topurile din 83 de țări printre care Franța, Brazilia, India și Marea Britanie. Acesta poate fi vizionat pe pagina și în aplicația Netflix.

Sursa BBC

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău