Ionuț Cristache, realizator TVR, salariu de peste 25 000 de lei pe lună

Libertatea a intrat în posesia contractului încheiat de Societatea Română de Televiziune şi jurnalistul Ionuţ Cristache.

El realizează principalul talk-show al postului public de televiziune și câștigă, potrivit documentului, de două ori mai mult decât încasa, anul trecut, directorul general al instituției.

În urma informațiilor publicate joi de Libertatea, realizatorul Ionuț Cristache amenință ziarul cu tribunalul, invocând regulamentul GDPR, adică același argument folosit de Guvern când ascunde informații publice.

Precizăm că Libertatea a încercat să îl contacteze miercuri pe Ionuț Cristache, pentru a oferi un comentariu pe subiectul salariului pe care îl încasează la televiziunea publică. Realizatorul TVR nu a oferit niciu răspuns, în schimb a trimis o notificare pe adresa redacției, în care ziarul este amenințat cu instanța.

Citeşte întreaga ştire: Realizatorul Ionuţ Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe lună la TVR. Fostul director al instituției, Irina Radu, avea 14.000 pe lună

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău