Bianca Adam, o cunoscută vloggeriţă  din România, bătută pe stradă cu o bară de metal – VIDEO

2

Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, o celebră vloggeriţă din România, cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe Youtube, a povestit cum ea și iubitul ei au fost agresați pe stradă de un dezvoltator imobiliar. Fata spune că a fost bătută cu o bară de metal.

Episodul violent a avut loc zilele trecute, în cartierul Militari din București, iar scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă imobilul deţinut de individ.

Tânăra a povestit ce s-a întâmplat după ce acesta a sunat-o ca să-și mute maşina.

Lucrurile au degenerat când bărbatul a văzut că este filmat, a devenit violent cu Bianca şi i-a smuls din mână telefonul, apoi a aruncat cu aparatul în iubitul fetei, făcându-i o rană la cap, scrie Observatornews.ro.

Bianca spune că a fugit și că, timp de o jumătate de oră a alergat prin cartier cerând ajutorul oamenilor, însă nimeni nu a băgat-o în seamă.

Bianca nu a dorit să facă publică identitatea agresorului, acționând pe cale legală pentru ca bărbatul să fie pedepsit. Ea a a depus plângere la poliţie, iar în certificatul medico-legal scrie că a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână.

Atenție, imagini cu impact emoțional!


Citește mai multe pe Observatornews.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Ce-i aia vloggherita? O fufa care se scalambaie in fata calculatorului, la care casca gura niste retardati? Si voi o mai scoateti si ” celebra „. Parca-ati fi de la RTv!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău