Iubitul Margheritei a avut probleme cu legea din cauza drogurilor, iar fratele ei a fost internat la un centru de dezintoxicare

0

Potrivit Cancan, în luna noiembrie a lui 2017, în urma unui control de rutină, polițiștii din Urziceni au găsit în mașina în care se afla iubitul Margheritei, alături de alți trei prieteni, un pliculeț ce conținea substanțe interzise – 1, 54 grame  de cannabis.

Pe parcursul anchetei, iubitul Margheritei a recunoscut că acele substanțe îi aparțineau și erau destinate exclusiv consumului propriu. Ba mai mult, Theodor le-ar fi mărturisit anchetatorilor că a mai consumat asemenea substanțe și în trecut, în Olanda și Spania.

Theodor, iubitul Margheritei, a semnat un acord de recunoaștere și astfel s-a ales doar cu o amendă penală, în cuantum de 900 de lei. În plus, a fost obligat și la plata sumei de 550 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Se pare însă că drogurile sunt o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

Citește mai multe pe Cancan.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău