- Publicitate -

Pepe implicat într-un alt scandal

Data:

Distribuie articolul:

Pepe (33 de ani) s-a gândit că ar fi mai înţelept să angajeze pentru fetiţa lui, Maria (3 luni), o bonă filipineză, nu de alta, dar o dădacă româncă poate deveni oricând aliata ziariştilor. Solistul şi-a dorit discreţie maximă, însă a dat de altă belea, căci filipineza angajată de el are serioase probleme cu Poliţia.

Pe numele bonei angajate de Pepe şi în care solistul şi-a pus toată încrederea, există, surpriză!, o plângere la Poliţia Snagov, făcută de o femeie care a dorit să-şi păstreze anonimatul, căci ancheta se află în plină desfăşurare. “Eu am angajat-o pe această bonă din Filipine, pe nume D.C.G.C., în septembrie anul trecut, printr-o agenţie de profil extrem de cunoscută. Am trei copii şi mi-am dorit o bonă care să stea cu ei 24 de ore din 24, căci eu şi soţul meu suntem foarte ocupaţi. Am fost mulţumită de ea, mai ales că nu era la prima tinereţe – are 38 de ani şi două fete mari. Însă după un an, pe data de 20 septembrie, bona a plecat pe furiş cu bijuteriile din casă! Am depus imediat plângere la Poliţie pe numele ei. La câteva zile, am aflat că filipineza a ajuns în casa lui Pepe. L-am sunat pe cântăreţ şi i-am spus să aibă grijă cu această bonă. Între timp, eu mi-am recuperat o parte din prejudicii, însă am dorit să fac public acest caz, deoarece aş vrea ca alţii să nu mai păţescă ce am păţit eu” ne-a povestit, supărată, femeia păgubită.

Cu toate că a fost pus în gardă, Pepe nu vrea să renunţe la serviciile bonei filipineze căreia i-a impus ca, pe perioada contractului, să nu iasă din curtea vilei lui: “Am o bonă din Filipine care are grijă de fiica mea. Are în jur de 40 de ani şi doi copii, însă ha b a r n – a m cum o c h e a – mă. E adevărat, m-a sunat o doamnă care m-a avertizat că bona mea i-a furat din casă. Nu o cunosc personal pe acea femeie, dar i-am spus că pe mine nu mă interesează ce i-a făcut ei. Eu i-am pus bonei nişte condiţii, iar ea le-a acceptat. Nu are cum să mă fure! Cât timp e angajată la mine, nu are zile libere, nu iese în oraş cu alte bone, iar banii îi trimit direct familiei ei, aşa cum şi-a dorit. Eu îi asigur casă şi masă şi îi mai dau bani în plus pentru liberele pe care ar trebui să i le acord. Bona nu are voie să iasă din curte sau să dea declaraţii în presă. Aşa că nu se pune problema să fure de la mine ceva. Mi-am dorit o bonă filipineză, pentru că ştie limba engleză şi vreau ca fiica mea să înveţe de mică o limbă străină”.

- Publicitate -

Daciana şi Victor Ponta au apelat, pentru îngrijirea Irinei Octavia, la serviciile unei filipineze. La fel şi Călălin şi Andra Măruţă, pentru fiul lor, David. Şi miliardarul Ion Ion Ţiriac a angajat o bonă din Filipine pentru creşterea fiului său, Alexandru, dar şi pentru a avea grijă de Nicola, nepotul cel mic al lui Ţiriac. De asemenea, actorul Dragoş Moştenescu a apelat la serviciile unei bone filipineze pentru a se îngriji de gemenele sale, Elena şi Ana, dar şi de băiatul cel mare, Luca. Adriana Bahmuţeanu, când locuia în Pipera, a avut angajate două filipineze pentru menaj, iar Raluca Sandu a apelat şi ea pentru câteva luni la serviciile unei filipineze pentru a avea grijă de fiica ei, Simona Ines.

sursa: libertatea.ro

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

A început „Marea confruntare pentru Primăria Ploiești” – Dezbatere Electorală – LIVE

Observatorul Prahovean organizează, la această oră, prima ediția ”Marea confruntare pentru Primăria Ploiești”, o serie de patru dezbateri, la care au fost invitați candidații partidelor parlamentare și cei independenți la funcția de primar al Municipiului.

Vouchere pentru pachete medicale gratuite și reduceri, la Dentirad Hospital!

Dentirad Hospital din Plopeni derulează până la sfârșitul acestui...

Marea Confruntare pentru Primăria Ploiești (I). Marți, 21 mai, LIVE de la ora 20:00!

Observatorul Prahovean organizează o serie de patru dezbateri electorale...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Audiență record la dezbaterea pentru Primăria Ploiești

Peste 20.000 de  urmăritori în primele 12 ore de...

Cum s-a dezvoltat orașul Plopeni cu fonduri europene. ”Am atras 18 milioane de euro” [VIDEO]

Primarul orașului Plopeni, Dragoș Niță, a acordat un interviu...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -