cruduta_2c682.jpg

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Fosta asistentă TV a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Daniela mai spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie, nimic nu prevestea gestul lui.

Bruneta se află într-o stare destul de gravă, potrivit declaraţiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

"Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge", a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La câteva ore de la tragedie, Ana a făcut declaraţii despre incident, dar şi despre bărbatul care i-a desfigurat sora.

"Au ieşit la club, s-au distrat. Nu ştiu, probabil era gelos, nu era obişnuit cu atâta atenţie. A lovit-o din senin, era beat. Mi-a zis o fată care avea o masă lângă ea, că nu o lăsa să vorbească cu nimeni. A mai venit în România, au mai ieşit în localuri, însă niciodată nu a fost violent. Un pantof a rămas la barieră, când încerca să fugă, este pătat de sânge, şi în geantă avea sânge", a declarat Ana, sora Danielei Crudu, la câteva ore de la incident.

Sursa Romaniatv.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg