lindy_hop_0a40b.JPG

Ploiești Jazz Trio - Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe) împreună cu Eugen Mamot - saxofon sopran, le lansează tuturor iubitorilor de muzică, dans, evenimente atipice etc. invitația la concertul extraordinar rezervat Lindy hop. Fenomenul care a cucerit lumea prin libertatea de mișcare este programet pe 26 ianuarie, de la ora 19.00.

Vor evolua, de asemenea, cuplurile de dansatori compuse din Cristian Gelepu - Cristina Ciobanu, Nicolae Gaburici - Mihaela Mocanu și Mihai Bartiș - Silvia Ciotec.

Lindy hop a apărut în anii '20 în Harlem, New York, și a evoluat de atunci cu muzica de jazz din acea vreme. A fost foarte popular în perioada de la sfârșitul anilor 1930 și începutul anilor 1940.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concertul are loc în Sala "Ion Baciu" a Filarmonicii, iar biletele, în valoare de 30 de lei (întreg), 20 de lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, în AFI Ploiești și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro.

Foto: www.filarmonicaploiesti.ro 

lindy-hop_81b46.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg