Fenomenul care a cucerit lumea prin libertatea de mișcare, găzduit, duminică, de Filarmonica din Ploiești

0
lindy_hop_0a40b.JPG

lindy_hop_0a40b.JPG

Ploiești Jazz Trio – Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe) împreună cu Eugen Mamot – saxofon sopran, le lansează tuturor iubitorilor de muzică, dans, evenimente atipice etc. invitația la concertul extraordinar rezervat Lindy hop. Fenomenul care a cucerit lumea prin libertatea de mișcare este programet pe 26 ianuarie, de la ora 19.00.

Vor evolua, de asemenea, cuplurile de dansatori compuse din Cristian Gelepu – Cristina Ciobanu, Nicolae Gaburici – Mihaela Mocanu și Mihai Bartiș – Silvia Ciotec.

Lindy hop a apărut în anii ’20 în Harlem, New York, și a evoluat de atunci cu muzica de jazz din acea vreme. A fost foarte popular în perioada de la sfârșitul anilor 1930 și începutul anilor 1940.

Concertul are loc în Sala „Ion Baciu” a Filarmonicii, iar biletele, în valoare de 30 de lei (întreg), 20 de lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, în AFI Ploiești și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro.

Foto: www.filarmonicaploiesti.ro 

lindy-hop_81b46.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău