Nu aruncați niciodată hainele vechi, moda revine!

0
loredana-chelba_b0197.jpg

loredana-chelba_b0197.jpg

Bine v-am găsit! E început de an și inevitabil vorbim despre trenduri, despre ce se poartă primăvara aceasta.

Ei bine, liniile vestimenatare din această primăvară ne transmit mai mult ca oricând că e foarte important să gândim în perspectivă și atunci când vine vorba despre hainele „bunicii”, pentru că de fiecare dată trendurile revin.

Anul acesta dacă vrei să fii în trend trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

În primul rând, reiterez, purtăm hainele, nu ne poartă ele pe noi, atitudinea dictează outfit-ul, iar o ținută de nota 10 presupune în primul rând îngrijire: manichiură, pedichiură, coafură, ten!

De asemenea , trebuie să țineți cont că într-o ținută cele mai importante obiecte vestimentare sunt: încălțările și geanta, ele trebuie să fie de calitate superioară Mai jos câteva linii care par a dicta anul 2020 din punct de vedere stilistic!

  • Se poartă culoarea albastru clasic, ca în fiecare an Institutul Pantone a lansat culoarea vedetă a anului!
  • Se poartă piesele vestimentare croșetate: bluze, tricouri, rochii, fuste, salopete, până și…sutiene croșetate, exact ca pe vremea bunicii, așa că puteți căuta în dulap „comori” de mult uiatate;
  • Disco is back! Da, dacă credeați că sacourile, rochiile și cămășile cu guler imens și ascuțit au murit, iată că anul acesta s-au întors gata să cucerească din nou, podiumurile!
  • Carourile! Cine nu are în dulap măcar o fustă/un sacou în carouri? Exact! Și în 2020 ne bucurăm de carouri, în tot felul de combinații cât mai îndrăznețe!
  • Fustele plisate rămân în top! Într-o mulțime de combinații, cu cămăși office, cu pulovere din cașmir, cu tricouri și geci de blugi sau piele, oricum ar fi, pliurile să existe în garderoba fiecărei doamne!
  • Bermudele, da, da, nu cele de plajă neapărat, ci pantalonii scurți până sub genunchi. Din piele, blugi sau stofă, pantalonii scurți au acaparat colecțiile marilor case de modă. O recomandare care mie îmi place foarte tare este cea care presupune includerea acestor pantaloni scurți în ținute de birou, cu malete, cămăși, tricouri, sacouri și pantofi Oxford!

Profitați de perioada aceasta dacă vreți să fiți în trend anul acesta, sunt mari reduceri în magazine și vă puteți găsi multe piese din cele enumerate mai sus, la prețuri extrem de bune! Da, pare o absurditate, dar de data aceasta găsim noul în vechi. În vechile colecții!

Nu uitați, stilul se învață!

Loredana

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău