Emoții și dorințe prinse într-un album foto! George Pantelimon, fotograful ploieștean care va organiza un eveniment inedit și gratuit în prag de Sărbători

0
fotograf_be6c9.jpg

fotograf_be6c9.jpgUn tânăr fotograf din Ploiești vrea să surprindă și să imortalizeze emoția umană în prag de Sărbători. Prin acțiunea, intitulată sugestiv „ÎMI DORESC“, George Pantelimon vizează realizarea unui album foto cu cât mai multe persoane surprinse în timp ce își aștern pe o foaie de hârtie dorințele pe care le au la acest sfârșit de an. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, la 18.30, în fața Palatului Culturii.

„Proiectul «ÎMI DORESC» este un eveniment prin care îmi propun să ating emoția și bunătatea oamenilor cu ocazia Crăciunului. Vreau ca fiecare cadru pe care îl fac să transmită un mesaj, iar întregul album cu fotografii să fie o poveste a noastră, a tuturor oamenilor care avem curajul să visăm”, ne-a spus George Pantelimon.

Evenimentul gratuit este organizat în spațiu deschis, în fața Palatului Culturii, acolo unde George, un pasionat al fotografiei, își dorește să surprindă atmosfera dată de luminițele și decorul de Sărbători din Ploiești.
Nu există limită de vârstă sau de alte reguli speciale. Foile și pixurile pentru screierea dorințelor sunt asigurate de organizator. Tot el este cel care-i va fotografia pe toți cei prezenți.

„Participanții trebuie sa își scrie pe o foaie cea mai mare dorință pe care o au de Crăciun. Ei pot menționa de la lucruri materiale pe care și le doresc, până la mesaje care îndeamnă la bunătate și stări sufletești cu ocazia Sărbătorilor.
Intenția mea este să creez un album foto plin cu emoții al oamenilor care își deschid sufletul în fața camerei mele de fotografiat, dar și a întregii lumi, pentru că albumul va fi postat pe contul meu de Instagram.

Evenimentul, creat de mine, este despre emoție, bucurie și stări pe care sper să le transmit mai departe prin fotografiile pe care o să le fac oamenilor”, ne-a mai precizat George Pantelimon.

Sursa foto: facebook George Pantelimon 

fotograf_996f3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău