fotograf_be6c9.jpgUn tânăr fotograf din Ploiești vrea să surprindă și să imortalizeze emoția umană în prag de Sărbători. Prin acțiunea, intitulată sugestiv „ÎMI DORESC“, George Pantelimon vizează realizarea unui album foto cu cât mai multe persoane surprinse în timp ce își aștern pe o foaie de hârtie dorințele pe care le au la acest sfârșit de an. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, la 18.30, în fața Palatului Culturii.

„Proiectul «ÎMI DORESC» este un eveniment prin care îmi propun să ating emoția și bunătatea oamenilor cu ocazia Crăciunului. Vreau ca fiecare cadru pe care îl fac să transmită un mesaj, iar întregul album cu fotografii să fie o poveste a noastră, a tuturor oamenilor care avem curajul să visăm”, ne-a spus George Pantelimon.

Evenimentul gratuit este organizat în spațiu deschis, în fața Palatului Culturii, acolo unde George, un pasionat al fotografiei, își dorește să surprindă atmosfera dată de luminițele și decorul de Sărbători din Ploiești.
Nu există limită de vârstă sau de alte reguli speciale. Foile și pixurile pentru screierea dorințelor sunt asigurate de organizator. Tot el este cel care-i va fotografia pe toți cei prezenți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Participanții trebuie sa își scrie pe o foaie cea mai mare dorință pe care o au de Crăciun. Ei pot menționa de la lucruri materiale pe care și le doresc, până la mesaje care îndeamnă la bunătate și stări sufletești cu ocazia Sărbătorilor.
Intenția mea este să creez un album foto plin cu emoții al oamenilor care își deschid sufletul în fața camerei mele de fotografiat, dar și a întregii lumi, pentru că albumul va fi postat pe contul meu de Instagram.

Evenimentul, creat de mine, este despre emoție, bucurie și stări pe care sper să le transmit mai departe prin fotografiile pe care o să le fac oamenilor”, ne-a mai precizat George Pantelimon.

Sursa foto: facebook George Pantelimon 

fotograf_996f3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg