13277507_9f213.jpg

Klaus Iohannis l-a decoarat în cursul zilei pe Ivan Patzaichin, legendarul sportiv român care astăzi a împlinit 70 de ani.  Patzaichin a primit din partea lui Iohannis Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler pentru întreaga activitate sportivă. La rândul său, Patzaichin i-a oferit primului om din stat un cadou personalizat, mai exact o pagaie.

Ivan Patzaichin, legendă a sportului românesc şi internaţional, a primit marţi, chiar în ziua în care a împlinit 70 de ani, cea mai înaltă decoraţie a statului român, Ordinul Naţional ''Steaua României'' în grad de Cavaler, din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Ivan Patzaichin, vizibil emoţionat la ceremonia la care a fost decorat, a declarat, pentru Agerpres:''Mai emoţionat ca acum nu cred că am fost vreodată. Dar vă mulţumesc pentru acest ordin extraordinar, pentru mine este un vis frumos pe care orice om din ţara asta doreşte să-l primească. Totdeauna am fost mândru că sunt român şi bucuros să reprezint România''.

Preşedintele României a promis că sportul va fi trecut pe lista priorităţilor şi se va bucura de o susţinere importantă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

citește mai multe pe Agerpres.ro

foto Agerpres

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg