Ivan Patzaichin, decorat de Klaus Iohannis în ziua în care a împlinit 70 de ani

0
13277507_9f213.jpg

13277507_9f213.jpg

Klaus Iohannis l-a decoarat în cursul zilei pe Ivan Patzaichin, legendarul sportiv român care astăzi a împlinit 70 de ani.  Patzaichin a primit din partea lui Iohannis Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler pentru întreaga activitate sportivă. La rândul său, Patzaichin i-a oferit primului om din stat un cadou personalizat, mai exact o pagaie.

Ivan Patzaichin, legendă a sportului românesc şi internaţional, a primit marţi, chiar în ziua în care a împlinit 70 de ani, cea mai înaltă decoraţie a statului român, Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Cavaler, din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Ivan Patzaichin, vizibil emoţionat la ceremonia la care a fost decorat, a declarat, pentru Agerpres:”Mai emoţionat ca acum nu cred că am fost vreodată. Dar vă mulţumesc pentru acest ordin extraordinar, pentru mine este un vis frumos pe care orice om din ţara asta doreşte să-l primească. Totdeauna am fost mândru că sunt român şi bucuros să reprezint România”.

Preşedintele României a promis că sportul va fi trecut pe lista priorităţilor şi se va bucura de o susţinere importantă.

citește mai multe pe Agerpres.ro

foto Agerpres

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău