biancadragusanualexbodi_4eb63.jpg

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi divorţează, după un mariaj de doar trei luni. Cei doi au decis să-şi spună adio şi să o ia pe drumuri separate, scrie Spynews.

Alex Bodi a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre motivul despărţirii de Bianca Drăguşanu și a precizat că termenul în divorţ este la începutul lunii decembrie, ei având termen în această perioadă să se răzgândească.

Nu se pune problema, însă, spune Alex Bodi, care vorbeşte despre finalul relaţiei cu Bianca Drăguşanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Acesta recunoaşte că amândoi sunt vulcanici şi că aveau momente în care se certau, iar în una dintre ultimele discuţii pe care le-au avut au stabilit împreună că dacă va ma exista o următoare ceartă acest lucru va însemna şi finalul căsniciei, ceea ce s-a şi întâmplat.

Bianca Drăguşanu a postat recent o fotografie în care îşi arată rănile de pe o mână, imagine însoțită și de mesajul "Semnele iubirii"

biancadragusanusemne_d7b85.jpg

sursa Spynews

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg