Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații grave: ”L-au dus în Italia pentru că era în sevraj și devenise violent!”

0
MCZoYXNoPTFhYjI0ZWFhOTUyYTI3ZWJiNGUzZTIwYjE5MTE2ZjNk.thumb_f4c13.jpg

MCZoYXNoPTFhYjI0ZWFhOTUyYTI3ZWJiNGUzZTIwYjE5MTE2ZjNk.thumb_f4c13.jpg

La aproape două luni de la accidentul rutier provocat de fiul șefului LPF, în urma căruia un tânăr a murit, lăsând doi copii orfani, ies la iveală noi detalii privind tratamentul preferențial de care are parte Mario Iorgulescu.

Aseară, Vali Guțu, unchiul victimei, a făcut o serie de acuzații grave, conform realizatorului emisiunii de la Radio Sport 1, Gabi Safta.

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario. 

Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (…) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. 

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”, a povestit unchiul victimei, citat de gsp.ro.

Acesta susține că familia îndoliată a refuzat orice ajutor financiar de la părinții lui Mario Iorgulescu și că exclud varianta unei înțelegeri financiare pentru ca fiul șefului LPF să scape de pușcărie.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău