unei-fetite-talentate-de-numai-8-ani-i-se-implinesc-visuri-la-cheie-miercuri-de-la-20-30_2_size24_20b6c.jpg

Pro TV va difuza în această seară un nou episod din ”Visuri la Cheie”. De această dată, echipa condusă de Draoș Bucur a ajuns la Slobozia, unde i-a îndeplinit visul Alexandrei Done, o fetiță de 8 ani crescută de mama și bunica ei, de a avea un cămin primitor.

Potrivit site-ului oficial al emisiunii, micuța a reușit să-i impresioneze imediat pe Dragoș Bucur și colegii lui pentru că, deși este în primii ei ani de viață a trecut prin multe greutăți, este matură și recunoscătoare.

Chiar dacă îi simte lipsa tatălui, care nu este prezent în viața ei așa cum și-ar fi dorit, Alexandra întelege alegerile părinților ei: „Eu inteleg că uneori oamenii mari se ceartă și pleacă fiecare în viața lui. Mi-ar plăcea totuși ca mami și tati să fie împreună, dar dacă nu se poate… asta e.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Florica, bunica Alexandrei, și Simona, mama ei, fac tot posibilul ca micuței să nu-i lipsească nimic. Alexandra este talentată și muncește din greu ca, într-o zi, să ajungă o mare dansatoare, iar cele două mame ale ei fac tot posibilul ca ea să meargă la antrenamente și să-și îndeplinească visul. „Cand aveți un vis, să vi-l urmați și orice ar fi să nu-l vi-l stergeți din minte pentru că este visul vostru până se va împlini.. și la 70 de ani poți să visezi.” – sunt cuvintele fetiței de 8 ani.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg