dani-otil-si-a-oficializat-relatia-cu-gabriela-prisacariu-1-664x664_a1de4.jpg

Dani Oţil se iubeşte de luni bune cu modelul Gabriela Prisăcariu, însă, până acum, au lăsat totul la nivel de speculaţie şi nu şi-au asumat, în mod oficial, povestea de dragoste.

Gabriela Prisăcariu şi-a luat inima în dinţi şi a postat, pe Instagram, o primă poză cu Dani, care este, în mod simbolic, o asumare a relaţiei pe care o au de luni bune.

Fotografia de tip selfie, în care Dani Oţil are o bucăţică de ciocolată în gură, a strâns câteva mii de aprecieri şi comentarii, fanii blondei fiind extrem de încântaţi că, în sfârşit, a avut loc o asumare şi pe internet a poveştii lor de dragoste.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gabriela Prisăcariu este prima femeie cu care Dani Oţil se afişează după relaţia cu Mihaela Rădulescu. În primăvară, cei doi au fost împreună în Iordania, însă şi-au afişat poze în care au apărut singuri, fiecare pe contul său de socializare.

La fel s-a întâmplat şi în vacanţa din Italia, din august. Blonda chiar şi-a postat pe Instagram o serie de fotografii în care a pozat provocator, realizate, cel mai probabil de Dani.

sursa stirimondene.fanatik.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg