Explicația autorităților din Mizil pentru concertul cu un singur spectator de la festivalul ”Zilele toamnei”

0
mizil_93059.jpg

mizil_93059.jpg

La concertul organizat vinerea trecută de Primăria Mizil a asistat un singur spectator. Reprezentanții autorităților locale susțin că spectacolul nu a făcut parte din festivalul ”Zilele Toamnei din Mizil” și dau vina pe condițiile meteo nefavorabile.

Imaginile de la ”Zilele Toamnei din Mizil”, cu un concert la care a asistat un singur spectator, au devenit virale pe internet.

Reprezentanții Primăriei Mizil, organizatorul festivalului, susțin că imaginile au surprins doar un recital al copiilor de la Casa de Cultură și nu un concert plătit din bani publici.

”Vreau să vă spun că vineri seara nu a fost program. De fapt, au cântat și au fost copii la casa de cultură, am zis să le dăm și lor șansa de a se produce pe scenă. Iar imaginile respective sunt filmate la ora 21.00-22.00, când nu mai era nimeni. A fost frig, ploua… Sâmbătă și duminică seară au fost adevăratele spectacole” a declarat primarul orașului Mizil, Silviu Negraru, pentru Libertatea.

Acesta a precizat că la festival au concertat și artiști mai cunoscuți, precum Alex Velea sau trupa Voltaj.

Cheltuielile organizatorice au depășit 80.000 de lei, cea mai mare parte, 61.300 lei, fiind asigurate de la bugetul local. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău