Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani

0
646x404_1_ed3d5.jpg

646x404_1_ed3d5.jpg

Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe secția de terapie intensivă, fiind diagnosticat cu ciroză.

Regizorul Alexandru Darie a încetat din viață în urma unei grave suferințe. Alexandru Darie a fost diagnosticat cu ciroză, iar în ultimii ani, starea sa de sănătate s-a agravat.

Acesta se afla pe listele pentru transplant hepatic. Fiul regretatului actor Iurie Darie a murit la șapte ani după dispariția tatălui său, scrie Libertatea.ro.

Fiul celebrului actor Iurie Darie, regizorul Alexandru Darie a împlinit 60 de ani pe 15 iunie anul acesta. De câţiva ani, regizorul se trata de ciroză la Ponderas Academic Hospital.

În urmă cu zece zile, a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spuneau apropiaţii artistului.

În luna iunie, Alexandru darie a fost sărbătorit de public și de actori pe scena Teatrului Bulandra din Capitală, la finalul producției „Coriolanus”. În lumea artistică se spunea că acesta a fost un spectacol-testament, dat fiind că colegii de la teatru știau că acesta era grav bolnav.

citește mai multe pe Libertatea.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău