Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei în ziua nunții. Invitații au primit câte o brățară din aur

0
n313-foto-sever-gheorghe-1_0_6163d.jpg

n313-foto-sever-gheorghe-1_0_6163d.jpg

Andreea Bălan s-a căsătorit religios, ieri, cu George Burcea, cei doi organizând și botezul fetiței lor, Clara Maria.

Potrivit click.ro, printre invitaţi s-a numărat şi Săndel Bălan, tatăl solistei, spre marea lui bucurie, căci de la cununia civilă de luna trecută a fost tăiat de pe listă.

”Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat pentru sursa citată tatăl Andreei.

După evenimentul religios, cei peste 200 de invitaţi au fost aşteptaţi la un local de lux, cu un meniu pe toate gusturile: terină de foie gras de raţă cu muşchi de vită, muşchi de porc, legume, napaj din zmeură şi chutney de ceapă roşie, spumă de brânză, ou de prepeliţă şi icre roşii, tortilla în crustă de susan roşu cu piept de pui şi trufe de pădure. Nu au lipsit nici tradiţionalele sarmale în foi de varză cu mămăliguţă.

Atmosfera a fost întreţinută de Ristei Band şi de Red Blondes, iar dansatorul Andreei, Petrişor Ruge, a oferit un moment coregrafic de excepţie. 

Petrecăreţii au primit, ca amintire, o brăţară din aur care simbolizează o aripă de înger.

Detaii pe click.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău