ramona-badescu-insarcinata-foto-iwan006-3_07d4c.jpg

Ramona Bădescu e însărcinată la 50 de ani și trăiește cele mai fericite zile din viața ei. Ea și partenerul ei și-au propus să recurgă la fertilizare in vitro, inițial, pentru a li se îndeplini dorința de a deveni părinți însă Ramona era deja însărcinată atunci când a mers la doctorul care urma să facă procedura respectivă.

Ramona Bădescu este foarte emoționată, însă trăiește, de asemenea, o stare de ”frică și responsabilitate”. Totuși, conștientizează faptul că un copil rămâne cea mai frumoasă experiență pe care o poate avea o femeie. ”Un carusel de emoții”, declară Ramona Bădescu.

„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de a deveni mamă. Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, a spus Ramona Bădescu pentru Ok!Magazine. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cât despre partenerul ei de viață, Ramona Bădescu nu i-a divulgat, încă, identitatea, oferind doar unele informații… generale despre acesta. Îl descrie ca fiind un om ”foarte sigur pe el” și spune că prima întâlnire a fost ”un eșec”.

citește mai multe pe Ok!magazine

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg