ramona-badescu-insarcinata-foto-iwan006-3_07d4c.jpg

Ramona Bădescu e însărcinată la 50 de ani și trăiește cele mai fericite zile din viața ei. Ea și partenerul ei și-au propus să recurgă la fertilizare in vitro, inițial, pentru a li se îndeplini dorința de a deveni părinți însă Ramona era deja însărcinată atunci când a mers la doctorul care urma să facă procedura respectivă.

Ramona Bădescu este foarte emoționată, însă trăiește, de asemenea, o stare de ”frică și responsabilitate”. Totuși, conștientizează faptul că un copil rămâne cea mai frumoasă experiență pe care o poate avea o femeie. ”Un carusel de emoții”, declară Ramona Bădescu.

„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de a deveni mamă. Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, a spus Ramona Bădescu pentru Ok!Magazine. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cât despre partenerul ei de viață, Ramona Bădescu nu i-a divulgat, încă, identitatea, oferind doar unele informații… generale despre acesta. Îl descrie ca fiind un om ”foarte sigur pe el” și spune că prima întâlnire a fost ”un eșec”.

citește mai multe pe Ok!magazine

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg