catalinbotezatu_4fb9c.jpg

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile după ce medicii i-au depistat o tumoră. Designerul a oferit detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia după ce medicii i-au depistat o tumoră la colon, extinsă de la apendice. Creatorul de modă a vorbit la TV despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

„Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că pot avea niște dureri atât de mari. Nu știu cum sunt alte operații, dar eu n-am avut niciodată așa dureri, medicii mi-au spus că trebuie să stau cuminte. După ce m-am trezit a fost o durere groaznică pentru că s-a dus anestezia. Am ajuns pe masa de operație a unui spital din Turcia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În primăvară au fost primele semne, aveam o durere care se mișca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanță, dar am făcut mai multe analize și am aflat că am nevoie de operație la apendic. De aici mi-au zis că mai am nevoie de o operație, nu mi-am închipuit că voi trece pe lângă moarte”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

sursa Spynews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg