Iubitul-Oanei-Radu-a-murit-5_c5f9b.jpg

Iubitul Oanei Radu a pierdut lupta cu viața, la trei săptămâni după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Alin a fost în comă indusă, din cauza arsurilor, ce i-au acoperit 75% din corp.

Anunțul a fost făcut de Oana Radu, pe contul de socializare, acolo unde a primit zeci de comentarii și încurajări din partea prietenilor virtuali.

Atacul a avut loc în luna august.  Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu i-au pus viaţa în pericol. Craioveanul care a aruncat cu mai multe sticle cu benzină într-un imobil din cartierul craiovean Rovine rănindu-l grav pe iubitul cântăreței Oana Radu a fost arestat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus recent Oana Radu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Potrivit Antena Stars, înmormântarea va avea loc în zilele următoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia în urmă cu aproape o lună.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg