adriana-iliescu-cea-mai-batrana-mama-din-romania-840x500_9d225.jpg

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza să nu îi lipsească nimic. Femeia se descurcă însă foarte greu. După ce a fost profesor universitar, cea mai bătrână mamă din România primește o pensie de aproape 2.000 de lei. Cele două trăiesc în condiții grele într-un apartament din Drumul Taberei.

Adriana Iliescu este cunoscută pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai bătrână femeie din lume care a născut un copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ea a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din Capitală. Sora geamănă a Elizei nu a supraviețuit la naștere. Povestea Adrianei a ajuns la acea vreme în presa internațională și a stârnit controverse cu privire la aplicarea unui tratament de fertilizare după o anumită vârstă, scrie Playtech.ro.

În prezent, cea mai bătrână mamă din România își dedică timpul creșterii copilului, deși îi este destul de greu. Adriana și Eliza trăiesc în condiții grele într-un apartament din Drumul Taberei, iar femeia primește din partea statului român o pensie de aproape 2.000 de lei, deși a lucrat ca profesor universitar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă trebuie să se descurce cu mai puțin de 2.000 de lei pe lună, din care trebuie să îi asigure fetei de 13 ani toate cele necesare, Adriana Iliescu nu se plânge.

citește mai multe pe Playtech.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg