Screenshot_7_c8d4c.png

Pe internet face valuri o gafă de colecţie comisă de BBC, legată de reprezentanţi ai familiei regale.

Într-o dezbatere despre prinţul Harry şi soţia lui, postul britanic a folosit imagini cu statuile de ceară ale celor doi.

În timp ce prezentatoarea postului de televiziune BBC vorbea despre avioanele particulare folosite de prinţul Harry şi soţia lui Meghan, pe fundal era o imagine cam ”îngheţata” cu cei doi. Totul în condiţiile în care fotografiile cu ei în carne şi oase nu sunt tocmai rare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toată lumea se întreabă cine a fost aiuritul din redacţie care a ales poza cu figurile de ceară, în locul uneia mai puţin crispate, având în vedere privirea cam fixă a ducesei Meghan.

“Ce obrăznicie din partea celor de la BBC!” - i-a mustrat un internaut pe jurnalişti, conform Stirileprotv.ro.

Dar a greşi este, desigur, omeneşte. A păţit-o şi Posta Regală Britanică atunci când a emis un timbru de aniversare a zilei Z, care arăta în realitate trupe americane debarcând la aproximativ 13.000 de kilometri depărtare de Normandia.

La rândul ei, o agenţie de publicitate a promovat turismul din Franţa cu o plajă din nordul Africii, iIar postul Fox News a fost nevoit să prezinte public scuze după ce a folosit fotografia altcuiva când i-a adus un tribut Arethei Franklin.

VIDEO AICI

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg