Screenshot_4_17357.png

Mickey Rourke a lăsat întreaga lume șocată în urma unui interviu televizat. Legenda de la Hollywood nu mai seamănă deloc cu cel de altădată.

Actorul în vârstă de 66 de ani a apărut la televizor purtând o pălărie de cowboy, o cămașă neagră descheiată la nasturi ce îi dezvăluia tatuajele și ținând în mână un baston. Însă ceea ce a șocat telespectatorii a fost fața lui Rourke. Actorul, care a câștigat un Glob de Aur pentru rolul său din „The Wrestler”, ar fi ajuns de mult pe masa medicului estetician.

Hala Elgmati, chirurg de transplant de păr și medic estetician, a explicat de ce oamenii sunt atât de șocați de felul în care arată Mickey Rourke.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Privind înapoi, pe când Mickey avea 19 ani, era atât de chipeș. Chiar până la 40 de ani, cu mici semne de îmbătrânire, arăta masculin și atractiv. Dar operațiile pe care Mickey și le-a făcut i-au afectat în mod negativ proporțiile feței, până la punctul în care este deranbjant ochiului”, a spus Elgmati, citată de The Mirror.

Aspectul nenatural al actorului este cauzat de injecțiile cu botox făcute de-a lungul anilor. „Este ușor să abuzezi de botox. Însă nu există linii pe fruntea lui Mickey. Este bine să lași câteva linii pe față pentru a nu-ți pierde strălucirea individuală și să te poți exprima în continuare. Suspectez că Mickey a folosit doze maxime de botox pentru a obține acest look, mult mai frecvent decât ar fi avut nevoie. Acum, mușchii lui sunt paralizați de folosirea constantă a substanței”, ”, a precizat Hala Elgmati.

Mickey-Rourke-3_46735.jpg

Mickey-Rourke-2_a7ccb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg