LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPWJlMGYzMmQ2ZjY4ZGExOGFlZmNiYjg2MGFmNGU5ZDNj.thumb_5bcb0.jpg

Cerbul de Aur 2019 a fost câștigat de Eliza G, o artistă din Italia. Pe numele ei real Elisa Gaiotto, cântăreața a mărturisit emoționată că este la primul ei premiu câștigat în carieră. 

Eliza G. și-a adjudecat Marele Trofeu al festivalului Cerbul de Aur 2019. La gala de sâmbătă seara, după ce a fost anunțată drept marea câștigătoare, Eliza G a cântat din nou piesa cu care a participat la concurs: o melodie românească de succes, „Creioane colorate”, lansată de Feli, relatează Digi24.

Ea a plecat acasă cu un premiu de 25.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În afară de marele trofeu acordat Elizei G, au mai fost acordate șase premii.

Premiul I la Cerbul de Aur 2019 (15.000 de euro) a revenit unei cântărețe din Austria, Sara de Blue, pe locul II (10.000 de euro) s-a clasat un artist din Letonia, Ralf Eilands, iar premiul III (5.000 de euro) l-a obținut Monika Marija din Lituania. Premiul publicului, în valoare de 2.500 de euro, i-a fost acordat lui Florin Răduţă, care a interpretat în concurs piesa românească „Dragostea rămâne”, lansată de Andra. 

Premiul presei acreditate la festival, în valoare tot de 2.500 de euro, i-a revenit Syuzannei Melqonyan, din Armenia. Aceasta a interpretat în concurs piesa românească „Pe aripi de vânt” (Delia).

De asemenea, premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, în valoare de 2.500 de euro, a fost atribuit cântăreţului australian Alfie Arcuri, care a concurat cu hitul lui Smiley „Acasă”. 

sursa digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg