Nadia-Comăneci-în-costum-de-baie_42c08.jpg

Deși mai are puțin și schimbă din nou prefixul, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie! Fosta mare gimnastă a mers la plajă și a făcut o mică demonstrație, imaginile ajungând pe internet și devenind virale în scurt timp.

Nadia Comăneci este prima sportivă care a reuşit să obţină o notă de 10 pentru un exerciţiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976.

18 iulie a fost zi de aniversare pentru celebra româncă: s-au împlinit 43 de ani de la această performanță care a rămas în istoria gimnasticii și, tot atunci țara noastră a devenit cunoscută datorită Nadiei Comăneci, scrie Viva.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ajunsă la 57 de ani, Nadia Comăneci este într-o formă extraordinară și a demonstrat asta făcând grațioasă roata pe o plajă, unul dintre exercițiile care au ajutat-o să obțină un 10 perfect.

“Here we go… 43 years later… and Dylan s handstand photobomb… July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…” este mesajul scris de Nadia Comăneci în dreptul filmării de mai jos urcată pe pagina ei oficială de Instagram.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg