fbpx

horia_brenciu_1024x614_22766800_04993.jpg

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă formează în următorul sezon echipa de antrenori.

"Revenirea la Vocea României este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu", a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu şi-a anunţat fanii pe Facebook că revine la emisiunea-concurs. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Dragii mei, m-am întors la Vocea României"! Am parte de un nou început, unul plin de emoţii pentru mine. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături profesional în ultimii 5 ani. Le mulţumesc Deliei (ma voi gândi din când în când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams şi mai ales lui Ştefan (îmi va lipsi ritmul de rock’n’roll).

Mulţumesc tuturor echipelor de producţie care mi-au făcut viaţa uşoară şi frumoasă în aceşti ultimi 5 ani. De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbăreţul, de-abia aştept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes şi sper sa am un dialog spumos cu Tudor... De Bartoş, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor...". 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg