fbpx

ioana_ginghina_0_14d0a.jpg

Ioana Ginghină și Alex Papadopol au semnat joi, 20 iunie, actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar. Cei doi s-au reîntâlnit după două luni în care nu s-au mai văzut, au discutat civilizat și au semnat actele, iar acum, oficial, nu mai sunt căsătoriți. 

Actrița a mărturisit că fostul ei soț i-a mărturisit că nu mai este fericit, discuțiile și certurile existând de un an. “El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Asta a fost”, a declarat Ioana Ginghină.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Ruxandra, care în prezent locuiește cu mama ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„A fost cam totul de comun acord, dar a durat foarte mult până am pus toate lucrurile în pagină. Legat de Ruxandra am negociat un pic, e complicat cu programul ei. Și cu numele, să nu mă mai cheme Papadopol, revin la Ginghină. Fiica mea era sătulă de aceste discuții, a ajuns să îmi zică de mult: mama, divorțați că nu mai pot”, a spus Ioana, aflată la un eveniment monden, citată de Stirileprotv.ro.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg