fbpx

rica-raducanu_6db34.jpg

Fostul portar al naționalei României Rică Răducanu este internat la Spitalul Colentina din Capitală după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. Operația a decurs bine, Răducanu urmând să fie externat săptămâna viitoare.

În ultimii ani, Rică Răducanu s-a perindat prin spitale, prin centre de tratamente și i s-au administrat antibiotice puternice. Probleme la nivelul inimii, la picioare, dar și o răceală cruntă i-au dat de furcă în ultima perioadă, iar astăzi a ajuns din nou, de urgență, la spital. 

Medicul Victor Cauni, șeful sceției de Urologie, i-a făcut investigații amănunțite și i s-a pus diagnosticul de adenom de prostată cu retenție urinară, scrie click.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare Rică Răducanu va fi externat.

Rică Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. 

A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului și a fost decorat, în martie 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu „Meritul Sportiv” Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.

sursa click.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook