parazitii_55382.jpg

Marian Godină nu este de acord cu intenția unui sindicat al polițiștilor de a da în judecată trupa ”Paraziții” pentru versurile unei melodii intitulată ”Antimiliție”. ”Vă asigur că înghesuiala la examenul de admitere în Poliție va fi la fel de mare ca în fiecare an, chiar dacă doritorii au ascultat sau nu versurile de la Paraziții” este concluzia polițistului brașovean.

Postarea polițistului brașovean pe blog-ul său:

E plin Facebook-ul de știrea că polițiștii dau în judecată trupa „Paraziții” pentru versurile melodiei „Antimiliție”. Asta chiar e o știre, numai că lucrurile nu stau chiar așa. Cei care au anunțat că vor acționa în instanță trupa nu sunt nici „Poliția Română” ca instituție și nici „polițiștii”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

E vorba de un sindicat al polițiștilor, al cărui număr de membri nu îl cunosc. Teoretic, respectivul sindicat își reprezintă acei membri, dar sunt convins că nici măcar aceia nu au fost întrebați ce părere au despre această acțiune în instanță. Așadar, aș concluziona că această decizie aparține unui număr restrâns de oameni, liderii sindicatului, unii dintre ei nefiind polițiști.

Citește continuarea pe observatorulbv.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Ilie
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg