fbpx

1425465732_FullSizeRender_5af53.jpgPloieștenii, și nu numai, vor avea parte de o săptămână plină de surprize frumoase, oferite sau găzduite de Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. Instituția va fi celebrată în această săptămână în cadrul unui Garden Party.

Evenimentele debutează pe 12 iunie cu o piesă de teatru jucată de oaspeții de la Nottara. Este vorba despre spectacolul „Somnambulism“ care a luat „naștere” în 2015 în cadrul proiectului „Spectacolul începe cu o lectură“. În acest tablou, au fost prezentate, sub rubrica „Teatrul contemporan rus”, trei piese semnate de scriitoarea Iaroslava Pulinovici: „Corul lui Caron”, „Janna” şi „Somnambulism”.

Secția Dramă găzduiește două spectacole:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sâmbătă, 15 iunie, ora 18:30 - sala Teatrului Toma Caragiu
„Vrăjitoarele din Salem”, de Arthur Miller, în regia lui Vlad Cristache

Duminică, 16 iunie, ora 18:30 - sala Teatrului Toma Caragiu
„Căsătoria”, de N. V. Gogol, în regia lui Alexandru Mazgareanu

Secția Păpuși are în program un singur spectacol:

Duminica, 16 iunie, ora 11:00 - sala Teatrului de Animație Imaginario
„Dănila Prepeleac”, adaptare de Mihaela Rus și Lizica Sterea după povestea lui Ion Creangă. Piesa este regizată de Mihai Androne
Detalii despre spectacole, pe www.teatruploiesti.ro

Cel mai așteptat eveniment al săptămânii este cel organizat vineri, 14 iunie, ora 18:00 - în incinta Hipodromului Ploiești: Garden Party, primul eveniment de acest gen organizat în muncipiu. Premiera vine să marcheze cei 70 de ani de la înființarea Teatrului „Toma Caragiu“ Ploiești.

Accesul la eveniment, unul care se dorește a fi de „5 stele“, se face doar în baza biletelor și invitațiilor.

CITEȘTE și „Garden Party“, o premieră pentru lumea ploieșteană!

1425465732_FullSizeRender_285fc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg