Irena-Boclinca-iUmor-1_ff26c.jpg

Una e sa fii talentat, bun la improvizatii, la actorie, la modelarea vocii, la imitat, iar alta e sa te apropii incredibil de mult si fizic de persoana pe care o imiti. Irena Boclinca reuşeşte să le îmbine cu succes pe toate. Actrita este marea castigatoare a emisiunii IUmor. Clipul cu momentul ei, din show-ul de la Antena 1, a strâns peste un milion de vizualizari pe Youtube, în doar 48 de ore.

Nu ştim cât de multe vă spune numele Irena Boclincă, dar dacă vă zicem "femeia care a imitat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României" cu siguranţă ştiţi despre cine este vorba. 

Colega noastră, Francesca Simionescu, a invitat-o pe Irena la o plimbare prin parc. Tânăra din Chişinău a ieşit cu greu din pielea personajului. Iar reacţiile oamenilor chiar nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Irena a ieşit din pielea personajului care a făcut-o celebră şi ne-a povestit una-alta. A venit din Chişinău în Bucureşti ca să cucerească şi aici, lumea teatrului. De la Teatrul de Revistă C-tin Tănase a ajuns la iUmor, show pe care l-a şi câştigat. S-a pregătit intens pentru ca apariţiile ei să imite cât mai bine personajul. Vecina o machiază şi stă câteva ore să îi facă părul. Iar parodierea unui personaj politic nu a fost întâmplătoare.

Citește continuarea pe observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg