irena-boclinca-1_9acb8.jpg

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent. Finala a fost lider de audienţă la nivel naţional.

Irena Boclincă, câştigătoare iUmor. Am mers la Spania. Am discutat şi cu domnul Guardiola. La noi urlă de 3 ani bucureştenii că nu e gata metroul din Drumul Taberei. Am întrebat dacă ei acolo au aşa ceva. Ei bine, nu. Ca să ştiţi. Nici ei nu au metrou în Drumul Taberei.

"Prim-ministrul Românicăi", după cum s-a autointitulat Irena Boclincă, a încercat să convingă publicul s-o voteze cu un discurs plin de. gafe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Irena Boclincă, câştigătoare iUmor: Am vorbit şi cu regina. A întrebat de ce iese aşa de multă lume în stradă, în România. I-am spus: Socializare, scumpă doamnă.

Citește continuarea pe observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg