SSF_9428_206ed.JPG

Peste 100 de cai și ponei intrați în competiție, dresură de căței, ateliere de creație, un parc de aventură, mult soare și voie bună. Așa s-a petrecut de 1 iunie pe Domeniul Cantacuzino de la Florești (Prahova) în cea de-a doua zi a Karpatia Pony Show.

Ajunsă la cea de-a patra ediție, competiția reunește la start călăreți din toată Romania și de la toate discipinele. Zeci de participanți s-au întrecut în concursurile de ponei, dresaj, atelaje și obstacole;  concursul național de dresaj;  concursul național de cross country sau concursul național de obstacole. Nu au lipsit probele de working equitation și, noutatea acestui an, programul Equifan, coordonat de specialista in programe ecvestre pentru copii Pascale Audonnet

Mii de copii, însoțiti de părinți, au călărit poneii aflați pe domeniu, au pictat pe sticlă sau au luat parte de atelierele de olarit, pictura pe apa, pictura cu praf de marmura, atelier de impaslit lana, quiling sau spinning art.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iar distracția continuă și astăzi pe Domeniul Cantacuzino de la Florești (Prahova). Cei mici și cei mari deopotrivă sunt așteptați să petreacă o zi minunată în aer liber în compania cailor și poneilor.

Detalii pe https://pony.karpatiahorse.ro/ iar imagini din primele 2 zile alre Karpatia Pony Show găsiți pe pagina https://www.facebook.com/karpatiapony/

Galerie FOTO

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg