Festival la Ploiești, de Ziua Copilului. “Magie, Feerie și Povești!” în Parcul Municipal Vest

0
Afiş_final_Ziua_Internaţională_a_Copilului_1iunie_2019_003_e89eb.jpg

Afiş_final_Ziua_Internaţională_a_Copilului_1iunie_2019_003_e89eb.jpg

Sâmbătă, 1 Iunie, de Ziua Copilului, Primăria Ploiești organizează o nouă ediție a Festivalului “Magie, Feerie și Povești!” în Parcul Municipal Ploiești Vest.

Astfel, începând cu ora 9.30, cei mici vor avea ocazia să-și demonstreze calitățile sportive și pasiunea pentru mișcare, participând la o serie de concursuri sportive.  Întrecerile de role, cros, triciclete și biciclete, organizate în zona dintre scenă și clădirea administrativă, se vor desfășura pe grupe de vârstă, adresându-se tuturor copiilor, cu vârsta maximă de 14 ani. Participanții la probele de role și biciclete sunt rugați să poarte căști și echipament de protecție specific.

Începând cu ora 14.30, actorii Teatrului „Toma Caragiu”  vor aduce în scenă, pentru cei mici, dar și pentru cei mari, piesa de teatru, plină de tâlc și învățăminte, Prostia omenească.

Împletind momentele de bucurie și fantezie, cu tradiția populară, începând cu ora 15.30, orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” va oferi celor prezenți un spectacol folcloric inedit.

La ora 16.30, actorii Teatrului “Toma Caragiu” vor reveni în scenă cu piesa de teatru “Cântăreții din Bremenen”, copiii fiind purtați pe tărâmul fermecat al basmelor.

Seara, începând cu ora 17.30, va fi presărată cu joc și voie bună și alte momente artistice speciale, prezentate de ansamblurile folclorice ale Casei de Cultură “I.L. Caragiale”, dansuri populare oferite de Ansamblul Folcloric “Prahova”, coregraf Vasile Enache și muzică populară, în interpretarea artiștilor Ansamblului Folcloric “Prahova”, coordonator prof. Nicolae Vicol.

Pe parcursul serii, cei mici sunt invitați să participe la concursuri de desene pe asfalt, dând astfel viață, prin culoare și fantezie, minunatei copilării. Pentru dedicare și participare la concursuri, municipalitatea le va oferi copiilor surprize dulci și premii. Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la aceste evenimente cu tradiție, pline de bună dispoziție, culoare, fantezie și relaxare.

Afișul cu programul evenimentului:

Afiş_final_Ziua_Internaţională_a_Copilului_1iunie_2019_003_ea1a5.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău