fbpx

de-1-iunie-sarbatorim-copilaria-851x315_18a45.jpg

De Ziua Copilului, la Ploiești se rganizează numeroase evenimente unde cei mici sunt invitați să participe alături de părinți și buncii. 

Prahovaeconomica.eu a întocmit o agendă de 1 Iunie la Ploiești:

1 Pe 31 mai, de la 17.30 la 18.30, înscrieți-vă la desenat pe tricou. Prăjituria Moft a organizat evenimentul Tricou Moft-uros, ”atelier gratuit la care copilul tău își va putea colora propriul tricou. Și nu oricare, ci mai exact un “Tricou MOFT- uros”. El trebuie să vină doar cu imaginația și buna dispoziție. De restul ne ocupăm noi: tricou, carioci speciale, atmosferă de sărbătoare. Un atelier în care timp de o oră se va relaxa și se va distra alături de alți copii minunați. Si pentru ca așa suntem noi, dulci, o să îl indulcim la rândul nostru cu prăjituri delicioase, pentru orice tip de mofturos;). Participarea se face exclusiv prin înscriere la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si după primirea confirmarii de participare din partea noastră. NU uita sa treci în e-mail numele copilului, vârsta și datele de contact ale adultului care îl va însoți” Așadar nu uitați să verificați disponibilitatea, înainte să-i propuneți celui mic să meargă la joacă aici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe 1 iunie, Târgul Home and Handmade de la Noir Cocktail Bar va avea ateliere de modelat lut, pictură și lucrat cu lână, iar micuții vor fi pictați pe față și vor avea parte de multe surprize. Și pentru ca cei mari să nu se plictisească, vor fi standuri cu lucruri minunate făcute manual: decorațiuni din lemn și traforaj, bijuterii, picturi pe pânză, obiecte croșetate, cosmetice pe bază de lavandă și prăjituri făcute în casă. Mai multe despre acest eveniment găsiți AICI.

Tot pe 1 iunie, dacă vreți să mergeți în natură, duceți copilul la evenimentul organizat la Zoo Bucov.Fairya Copiilor este un eveniment care se va desfășura de la ora 11.00 la 18.00 și care va include spectacole, jocuri, activități interactive, concursuri cu premii. Mai multe detalii găsiți AICI.

Pe 1 iunie, pentru copiii ceva mai mari, dar nu prea mari, a fost creat evenimentul Robotică și informatică pentru copii și tineri. ”Va așteptăm cu drag la al doilea eveniment CEXIT din orașul nostru – Robotică și informatică aplicată pentru copiii cu vârstele 8-15 ani. Împreună ne vom juca și vom face lucruri interesante cu roboții noștri folosind calculatorul și limbajele de programare”.

Citește continuarea AICI

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg