„Garden Party“, o premieră pentru lumea ploieșteană! Evenimentul, organizat de Teatrul „Toma Caragiu“, a fost reprogramat!

0
garden-party_7d14c.jpg

garden-party_7d14c.jpg
Teatrul „Toma Caragiu“ va sărbători împlinirea celor 70 de ani de la înființare printr-un eveniment inedit. Va fi organizat primul Garden Party, întâlnire în cadrul căreia invitații se vor putea delecta cu muzică live, preparate culinare fine dining, vinuri rafinate, un spectacol Hyperfolk Flowershower, completat de cele de dans. Evenimentul va avea loc pe 14 iunie.

Anunțat inițial pentru sfârșitul acestei luni, primul Garden Party organizat de Teatrul „Toma Caragiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Hipodromul Ploiești a fost reprogramat pentru 14 iunie. Motivul decalării datei a fost vremea nefavorabilă anunțată de către meteorologi pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentul „Garden Party“ vine în completarea spectacolelor obișnuite. În cadrul acestei premiere pentru lumea ploieșteană, oaspeții se vor delecta cu o atmosferă, dar și preparate de calitate.

Muzică live, dans, teatru, invitați speciali, demonstrații ecvestre, preparate fine dining, vinuri rafinate vor asigura celor prezenți o seară de neuitat. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

Codul vestimentar recomandat este Cocktail.

Biletele, în valoare de 180 de lei, sunt disponibile la Agenția teatrală din str. Mihail Kogălniceanu nr.1. În cazul celor care le-au achiziționat deja, ele rămân valabile pentru data de 14 iunie. Totodată, contravaloarea lor poate fi restituită, la cerere, de la Agentia de bilete a Teatrului „Toma Caragiu“.

Pentru detalii suplimentare, cei interesați pot suna la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

Foto:

garden-party_6bf34.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău