fbpx

garden-party_7d14c.jpg
Teatrul „Toma Caragiu“ va sărbători împlinirea celor 70 de ani de la înființare printr-un eveniment inedit. Va fi organizat primul Garden Party, întâlnire în cadrul căreia invitații se vor putea delecta cu muzică live, preparate culinare fine dining, vinuri rafinate, un spectacol Hyperfolk Flowershower, completat de cele de dans. Evenimentul va avea loc pe 14 iunie.

Anunțat inițial pentru sfârșitul acestei luni, primul Garden Party organizat de Teatrul „Toma Caragiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Hipodromul Ploiești a fost reprogramat pentru 14 iunie. Motivul decalării datei a fost vremea nefavorabilă anunțată de către meteorologi pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentul „Garden Party“ vine în completarea spectacolelor obișnuite. În cadrul acestei premiere pentru lumea ploieșteană, oaspeții se vor delecta cu o atmosferă, dar și preparate de calitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Muzică live, dans, teatru, invitați speciali, demonstrații ecvestre, preparate fine dining, vinuri rafinate vor asigura celor prezenți o seară de neuitat. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

Codul vestimentar recomandat este Cocktail.

Biletele, în valoare de 180 de lei, sunt disponibile la Agenția teatrală din str. Mihail Kogălniceanu nr.1. În cazul celor care le-au achiziționat deja, ele rămân valabile pentru data de 14 iunie. Totodată, contravaloarea lor poate fi restituită, la cerere, de la Agentia de bilete a Teatrului „Toma Caragiu“.

Pentru detalii suplimentare, cei interesați pot suna la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

Foto:

garden-party_6bf34.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg