646x404_1_6e917.jpg

Mircea Badea nu este deloc inspirat în a face pronosticuri electorale.

Înainte de alegerile europarlamentare, Badea miza pe victoria zdrobitoare a PSD și un scor de cel puțin 12% pentru ALDE. 

”Eu zic că PSD ia 40% cel puţin, PNL ia sub 19%, USR ia peste 9%, dar sub 12%, sigur ia mai mult decât a luat la alegerile europarlamentare. PSD ia mai puţin decât a luat la alegerile parlamentare. Partidul lui Victor Ponta nu intră. ALDE ia mult, peste 12%. Eu zic că ALDE ia mai mult decât USR, mai ales după prestaţia domnului Tăriceanu din ultimele zile, absolut impecabilă. N-a tras un glonţ pe lângă, toate au fost în centru, nu a spus o vorbă care să iasă din corect şi din esenţial“ spunea Badea cu câteva zile înaintea alegerilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După afișarea rezultatelor, cu PNL învingător și Alianța USR-Plus a treia forță politică, Badea a ”întors-o” ca la Ploiești.

„PNL este câştigător al alegerilor. USR şi-a peste dublat scorul precedent. Au toată legitimitatea dată de popor să preia guvernarea. Eventual în coaliţie cu Băsescu pe care poporul l-a băgat în Parlament, în timp ce pe Tăriceanu nu. Aşa a hotărât poporul, aşa trebuie să se întâmple“, a scris Badea pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/ps5rb1

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg